Skip to main content

Adverteren in alle Voka magazines

Voka - Vlaams netwerk vaTarievenkaart Vokan Ondernemingen Vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven (kleine, middelgrote, grote) in heel Vlaanderen. Dit is goed voor 66% van de toegevoegde waarde en 65% van de private tewerkstelling.

Via onze media, netwerkmomenten, opleidingen, … inspireren en adviseren wij ondernemers over de economische actualiteit.

Met onze regionale magazines, Ondernemers, kan u een sterke lokale communicatie voeren. Met de 6 Ondernemers bereikt u meer dan 35.000 ondernemers.

Voka Tribune verschijnt 3 keer per jaar over heel Vlaanderen en geeft duiding, analyses en achtergrond informatie op maat van de beslissers. Met Voka Tribune bereikt u de top 500 bedrijven, een selectie per regio van onze meest succesvolle bedrijven en de belangrijkste decisionmaker Vlaanderen en België (politici, middenveldorganisaties en opiniemakers) (23.000 exemplaren). Het is hét medium bij uitstek om een corporate campagne te voeren.

Voka Wijzer is volledig in cobranding met u. De Voka Wijzer is een praktische of informatieve gids waarmee de ondernemer meteen aan de slag kan. In deze publicatie kan u uw expertise over een socio-economisch item met de topbedrijven delen. Het laat u toe om uw kennis en uw bedrijf op een professionele en informatieve manier in de kijker te zetten.

De Voka Media staan op de eerste plaats als meest gelezen media bij de Nederlandstalige kaderleden.

Met 1 inlassing in onze media bereikt u maar liefst 50% van alle Vlaamse ondernemers waarvan 60% topondernemers.

Download de tariefkaart voor meer info.

Bij interesse contacteer accountmanager Chris Lens via chris.lens@voka.be of 0475/85 62 32
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Made In Vlaams-Brabant
BMW Brussels
DHL
Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD Worx
BovaEnviro+
Tormans_Corporate partner
GutzandGlory
G4S
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo